Mesele Vesele

Despre noiDespre noi

Aflat în Cluj-Napoca, lângă Medicala 3, pe str. Croitorilor, nr. 25, Mesele Vesele este un restaurant cu specific internațional. Este locul care vă transformă mesele cotidiene în momente vesele. Aici vă puteţi bucura de o masă delicioasă, gătită rapid şi mai ales sănătos, doar cu produse naturale - totul într-o atmosferă plăcută şi prietenoasă, pe un fundal muzical relaxant şi cu o clientelă care devine uşor ,,de-a casei”.

Servirea rapidă şi veselă (aşa cum o sugerează şi numele restaurantului), precum şi preţurile accesibile, fac din Mesele Vesele locul ideal, fie că sunteţi turişti, studenţi sau oameni de afaceri. Este restaurantul care vă „salvează” de obligația de a vă găti singuri zi de zi. 
Restaurantul este deschis de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00. Meniul Zilei este în fiecare zi altul și funcționează între orele 11:00 – 16:00. Aveți patru ciorbe și patru feluri principale diferite din care puteți să alegeți și pe care le puteți asorta după preferințe, cu salată și desert. Dacă preferați Meniul Special, o combinație zilnică prestabilită, ce include ciorbă/supă și fel principal cu garnitură si salată, prețul este mai mult decât accesibil: aproximativ 16 lei!

Gulyás-ul de vită rămâne specialitatea casei, fiind servit zilnic la Mesele Vesele. Tot zilnic, poți să te răsfeți cu unul dintre delicioasele deserturi de aici, fie cu delicioșii papanași cu sos de afine, fie cu Tiramisu sau specialități precum Vargabeles, Somlói galuska și Gundel palacsinta. Vestea bună e că programul de funcționare al veselului restaurant este unul matinal, astfel că poți savura aici și o cafea Kimbo la primele ore ale dimineții. 

Prețurile sunt accesibile pentru prânzuri cotidiene. Este, de altfel, motivul pentru care restaurantul Mesele Vesele este atât de îndrăgit de clujeni. Este bucătarul „personal” pe care îl ai… nu acasă, ci în oraș.

despre-noi
despre-noi

Despre noi

Aflat în Cluj-Napoca, lângă Medicala 3, pe str. Croitorilor, nr. 25, Mesele Vesele este un restaurant cu specific internațional. Aici vă puteți bucura de o masă delicioasă, gătită rapid şi sănătos

Contactaţi-ne

Restaurant Mesele Vesele
Cluj-Napoca, str. Croitorilor 25.
Telefon: 0728 047812

Orar

  • L-V
    9:00 - 16:00
  • S-D
    Inchis